Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

Anslutningsrör | Anslutningsslang | Swing joint | 1/2″, 20cm

29,00 kr Inkl. moms

SKU BEV-100-10044 Category Tags ,

10 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

Använd detta anslutningsrör eller installationsrör när du enkelt skall montera dina nedgrävda sprinkler på rätt höjd. Superenkelt att justera så att spridaren hamnar på rätt nivå

Anslutningsrör för automatisk bevattning

Anslutningsrör för automatisk bevattning

Användningsområde med detta anslutsningsrör

Detta 1/2″ 20cm anslutningsrör, även känt som anslutningsslang eller swing joint, är oumbärligt för automatiska bevattningssystem där flexibilitet och precision är avgörande. Det är idealiskt för att ansluta vattenspridare, sprinklers eller popup-enheter och möjliggör enkel höjdjustering för optimal spridning av vatten i din trädgård eller grönområde. Genom att minimera mekanisk stress på kopplingar förlänger det livslängden på ditt bevattningssystem och säkerställer effektiv bevattning.

Anslutningsrör, Anslutningsslang & Swing joint är samma sak

Begreppen “Anslutningsrör”, “Anslutningsslang” och “Swing joint” används synonymt för att beskriva denna flexibla 1/2″ 20cm komponent för bevattning. Det är utformat för att enkelt ansluta till olika vattenspridare och sprinklers, vilket gör det lätt att justera höjden och optimera bevattningseffektiviteten. Med dess robusta konstruktion och användarvänliga design är det ett oumbärligt verktyg för att säkerställa att din trädgård eller grönområde får rätt mängd vatten vid rätt tidpunkt.

Installation av denna flexibla anslutning

Att installera detta 1/2″ 20cm swing joint anslutningsrör är snabbt och enkelt, vilket gör det till ett utmärkt val för både professionella trädgårdsmästare och hemmafixare. Det är utformat för att ansluta smidigt till existerande bevattningssystem och erbjuder flexibilitet att justera spridningshöjden på vattenspridare eller sprinklers. Med dess robusta material minskar det risken för skador på rör och kopplingar, vilket säkerställer långvarig prestanda och driftsäkerhet.

Dimensioner på detta anslutningsrör

Detta 1/2″ 20cm anslutningsrör är perfekt dimensionerat för att passa små till medelstora trädgårdar och grönområden. Med en längd på 20 cm och en diameter på 1/2 tum erbjuder det tillräcklig flexibilitet och anpassningsbarhet för att möta specifika bevattningbehov. Dess kompakta storlek gör det lätt att integrera i befintliga system utan att kompromissa med prestanda eller tillförlitlighet.

Skyddar dina komponenter med denna Swing joint

Denna 1/2″ 20cm swing joint är mer än bara ett anslutningsrör; det är en nyckelkomponent som skyddar ditt bevattningssystem mot mekanisk stress och överbelastning. Genom att absorbera tryck och rörelser minskar den risken för skador på rör och kopplingar, vilket förlänger livslängden på ditt system. Investera i detta anslutningsrör för att säkerställa pålitlig och effektiv bevattning av din trädgård eller grönområde.

Total vikt inkl förpackning:

54gram

Produkt förpackad:

Ej i förpackning

Produktens Längd:

300mm

Produktens Bredd:

90mm

Produktens Höjd:

23mm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter