Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

Gateway Zigbee & Bluetooth

398,00 kr Inkl. moms

SKU GAT-100-10002 Category

10 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

Diskret-monteras direkt i vägguttagAnsluter dina Tuya-produkter med Bluetooth eller Zigbee

Smart hem gateway med stöd för röststyrning

Smart hem gateway med stöd för röststyrning

Användningsområden med denna Gateway

Vår smarta Gateway för Zigbee & Bluetooth är nyckeln till att integrera och styra dina Smart Life-enheter från distans. Den ansluter smidigt till ditt hemmanätverk via Wifi och ger dig kontroll över allt från bevattningssystem och lampor till säkerhetsenheter som brandvarnare och larm. Enkel installation direkt i ditt eluttag gör den både praktisk och diskret. Med stöd för röststyrning via Google Home och Alexa kan du effektivt automatisera och övervaka ditt hem oavsett var du befinner dig.

Produktstöd med en Smart hem Gateway

Vår Smart Life gateway är designad för att vara kompatibel med ett brett utbud av Smart Life-produkter. Det inkluderar automatiska bevattningssystem, lampor, brandvarnare, larm, smarta pluggar, fjärrströmbrytare och mycket mer. Genom att använda Zigbee och Bluetooth-teknik kan gatewayen effektivt kommunicera med varje enhet i ditt smarta hem, vilket ger dig full kontroll och möjlighet att skräddarsy ditt hemmamiljö efter dina behov.

Underhåll och uppdateringar med en Gateway

Vår Gateway för Zigbee & Bluetooth är utformad för att vara enkel att underhålla och uppdatera. Med regelbundna mjukvaruuppdateringar säkerställer du att enheten alltid har den senaste funktionaliteten och säkerhetsförbättringarna. Genom att integrera den i din Smart Life-app kan du enkelt hantera och övervaka dess prestanda, vilket ger dig trygghet i att ditt smarta hem fungerar smidigt och säkert.

Fjärråtkomst med en gateway

Vår Smart hem gateway med Zigbee & Bluetooth-teknik ger dig möjlighet till fjärråtkomst till alla anslutna enheter. Oavsett om du är på resande fot eller bara i ett annat rum, kan du via Smart Life-appen styra och övervaka ditt hemmamiljö. Få omedelbara aviseringar om statusförändringar och snabbt agera vid behov. Detta ger dig en ökad känsla av säkerhet och bekvämlighet i din vardag.

Kompatibilitet mellan Gateway, Google och Alexa

Vår Smart Life gateway är fullt kompatibel med Google Home och Alexa, vilket ger dig möjlighet att integrera röststyrning i ditt smarta hem. Genom att enkelt ansluta och konfigurera enheter med stöd för röstkommandon kan du skapa ett smidigt och effektivt sätt att interagera med din teknik. Utnyttja fördelarna med röststyrning för att göra vardagen enklare och mer bekväm med vår gatewaylösning.

Total vikt inkl förpackning:

100gram

Produktens vikt:

56gram

Produkt förpackad:

Förpackad i kartong

Produktens Längd:

56mm

Produktens Bredd:

56mm

Produktens Höjd:

56mm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter