Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

Anborrningsbygel 40mm -1/2″

45,00 kr Inkl. moms

SKU BEV-100-10035 Categories , Tag

8 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

En anborrningsbygel för bevattning används för att enkelt ansluta en bevattningsledning till en befintlig rörledning utan att behöva kapa röret. Den är enkel att installera, tätar effektivt och är idealisk för snabb anslutning av sidouttag i bevattningssystem. Att välja anborrningsbygel sparar tid och minskar risken för läckage, vilket gör den till ett praktiskt och pålitligt val för både amatörer och professionella inom bevattning.

Anborrningsbygel 40mm – 1/2″ för bevattningssystem

Anborrningsbygel 40mm - 1/2

Användningsområde för anborrningsbygel

Anborrningsbygel 40mm – 1/2″ är ett mångsidigt verktyg som gör det enkelt att skapa anslutningar på befintliga PEM-slangar utan att behöva klippa dem. Den är perfekt för installation av vattenkranar, sprinklers och vattenspridare, vilket gör den idealisk för trädgårdsbevattning och andra bevattningssystem.

Denna anborrningsbygel för 1/2″ anslutning är särskilt användbar i trädgårdar och grönområden där du behöver göra justeringar eller utvidgningar av ditt bevattningssystem utan att störa befintliga installationer.

Anborrningsbygeln 40mm – 1/2″ för bevattningssystem erbjuder en pålitlig och säker metod för att skapa nya anslutningspunkter, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för både hemmafixare och professionella landskapsdesigners.

Installation av en anborrningsbygel

Installationen av Anborrningsbygel 40mm – 1/2″ är enkel och smidig. Placera bygeln runt den befintliga PEM-slangen och dra åt för att säkerställa att O-ringen tätar ordentligt och förhindrar läckage.

När bygeln har monterats, borra ett hål där gängan sitter för att skapa ett gängat avstick. Detta gör det möjligt att ansluta olika komponenter som vattenkranar, sprinklers och vattenspridare.

Anborrningsbygel för snabb och säker installation är idealisk för både nybörjare och erfarna användare. Den intuitiva designen gör att installationen kan genomföras snabbt och utan behov av specialverktyg, vilket sparar tid och arbete.

Förenkla bevattning med anborrningsbygel

Med Anborrningsbygel 40mm – 1/2″ kan du förenkla och effektivisera din bevattning. Genom att skapa avstick på befintliga PEM-slangar utan att kapa dem, sparar du både tid och ansträngning. Detta gör det enkelt att installera och underhålla vattenkranar, sprinklers och vattenspridare i din trädgård.Anborrningsbygel för trädgårdsbevattning säkerställer att vattenflödet riktas exakt där det behövs, vilket förbättrar bevattningseffektiviteten och minskar vattenförlust. Detta är särskilt viktigt i trädgårdar och grönområden där korrekt vattenfördelning är avgörande för växternas hälsa.Den prisvärda anborrningsbygel 40mm – 1/2″ för trädgård är ett praktiskt verktyg som underlättar justeringar och utvidgningar av ditt bevattningssystem. Den pålitliga prestandan gör den till en nödvändig komponent för alla som vill optimera sin bevattning.

Flexibel röranslutning

Anborrningsbygel 40mm – 1/2″ erbjuder en flexibel lösning för röranslutningar i olika bevattningssystem. Denna bygel gör det möjligt att skapa avstick på befintliga PEM-slangar, vilket underlättar snabb anpassning och utvidgning av ditt system. Detta är idealiskt för dynamiska trädgårdsprojekt där flexibilitet är nyckeln.Denna anborrningsbygel för 1/2″ anslutning ger en stark och läckagesäker förbindelse som förbättrar systemets tillförlitlighet. Oavsett om du behöver en enkel anslutning eller en mer komplex installation, ger denna bygel pålitliga och hållbara resultat.Genom att använda högkvalitativa material och en robust konstruktion, säkerställer anborrningsbygeln långvarig prestanda. Detta gör den lämplig för både små och stora bevattningsprojekt, vilket minskar behovet av frekventa byten och underhåll.

Används tillsammans med anborrningsbygel

Anborrningsbygel 40mm – 1/2″ kan effektivt användas tillsammans med andra bevattningskomponenter för att skapa ett komplett och effektivt bevattningssystem. Denna bygel är idealisk för att ansluta vattenkranar, sprinklers och vattenspridare, vilket gör den till en viktig del av alla bevattningslösningar.För bästa resultat, kombinera denna anborrningsbygel med andra röranslutningar och T-anslutning PEM för att säkerställa att ditt system är både effektivt och tillförlitligt. Detta möjliggör ett flexibelt och anpassningsbart system som enkelt kan justeras för att möta specifika bevattningsbehov.Anborrningsbygel 40mm – 1/2″ för bevattningssystem säkerställer att du kan skapa ett anpassat bevattningssystem som optimerar vattenflödet och förbättrar växternas tillväxt. Dess lätta installation och robusta konstruktion gör den till en idealisk lösning för både hobbyträdgårdsmästare och professionella landskapsdesigners som söker högpresterande och pålitliga bevattningslösningar.

Total vikt inkl förpackning:

172gram

Produkt förpackad:

Förpackad i plastpåse

Produktens Längd:

85mm

Produktens Bredd:

63mm

Produktens Höjd:

75mm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter