Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

PEM-koppling – slang Utv gäng 3/4″ 32mm

35,00 kr Inkl. moms

SKU BEV-100-10030 Categories , Tag

10 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

PEM-koppling för säker trädgårdsbevattning. Robust plastkonstruktion för pålitlig anslutning av 32 mm PEM-slang. Effektiv vattenkoppling för bevattningssystem.

Köp plastkoppling för PEM-slang 32mm

Köp plastkoppling för PEM-slang 32mm

Säker Bevattning med PEM-koppling

Vår Plastkoppling för PEM-slang Utv gäng 3/4″ 32mm är designad för säker och tillförlitlig anslutning av 32 mm PEM-slang till andra rör eller anslutningar med utvändigt gängat 3/4-tums anslutning. Tillverkad av högkvalitativ plast erbjuder den pålitlig prestanda och effektivt skydd mot läckage. Denna PEM-koppling är idealisk för bevattningssystem, trädgårdsarbete och andra tillämpningar där en säker och hållbar slanganslutning är avgörande. Köp plastkopplingen för PEM-slang 32mm för att säkerställa pålitlig vattenkoppling och optimal systemeffektivitet.

Flexibel Användning med Plastkoppling

Optimera din trädgårdsbevattning med vår Plastkoppling för PEM-slang Utv gäng 3/4″ 32mm som erbjuder flexibel och enkel anslutning till 32 mm rör. Denna slangkoppling för trädgårdsslang säkerställer pålitlig vattenkoppling och är tillverkad av hållbar plast för långvarig prestanda utan risk för läckage. Investera i en säker PEM-koppling för att säkra din trädgårds vattenförsörjning och optimera bevattningseffektiviteten.

Snabb och Enkel Anslutning

Förenkla din bevattningssysteminstallation med vår Plastkoppling för PEM-slang Utv gäng 3/4″ 32mm som erbjuder snabb och enkel anslutning till 32 mm rör. Den utvändiga gängan säkerställer säker och effektiv installation för alla trädgårdsprojekt och bevattningssituationer. Denna PEM-koppling för trädgårdsbevattning är oumbärlig för att säkerställa optimalt vattenflöde och effektivitet i din trädgård. Köp din plastkoppling för PEM-slang 32mm online för en pålitlig och hållbar vattenkoppling.

Robust Konstruktion för PEM-slang

Vår Plastkoppling för PEM-slang Utv gäng 3/4″ 32mm är tillverkad med robust plastkonstruktion för säker och hållbar anslutning av 32 mm rör. Denna högkvalitativa slangkoppling erbjuder pålitlig prestanda och skydd mot läckage, vilket gör den perfekt för trädgårdsbevattning och andra applikationer. Köp plastkopplingen för PEM-slang 32mm för att säkra din trädgårds vattenkoppling med enkel installation och långvarig hållbarhet.

Dimensionering med koplingar

Optimera din trädgårdsbevattning med vår Plastkoppling för PEM-slang Utv gäng 3/4″ 32mm som erbjuder säker dimensionering av kopplingar för 32 mm rör. Denna slangkoppling för trädgårdsbevattning är oumbärlig för att säkra optimal vattenflöde och effektivitet i ditt bevattningssystem. Med enkel installation och robust konstruktion säkerställer den pålitlig prestanda och skydd mot läckage. Investera i en effektiv PEM-koppling för bevattningssystem för att optimera din trädgårds vattenförsörjning.

Total vikt inkl förpackning:

50gram

Produkt förpackad:

Ej i förpackning

Produktens Längd:

85mm

Produktens Bredd:

65mm

Produktens Höjd:

65mm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter