Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

PEM-koppling – slang Inv gäng 3/4″ 32mm

35,00 kr Inkl. moms

SKU BEV-100-10026 Categories , Tag

10 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

PEM-koppling för trädgårdsbevattning med invändigt gängat 3/4-tums anslutning. Robust konstruktion för säker anslutning av 32 mm PEM-slang i trädgårdsinstallationer.

Köp plastkoppling för PEM-slang 32mm

Köp plastkoppling för PEM-slang 32mm

Säker Bevattning med PEM-koppling

Vår Plastkoppling för PEM-slang med invändigt gängat 3/4-tums anslutning och 32 mm diameter är designad för säker och pålitlig bevattning. Tillverkad av högkvalitativ plast, garanterar kopplingen pålitlig prestanda och skydd mot läckage, vilket är avgörande för effektiv bevattning i trädgårdsarbeten och andra tillämpningar. Köp plastkopplingen för PEM-slang 32mm för att säkerställa pålitlig vattenkoppling för ditt bevattningssystem.

Flexibel Användning med Plastkoppling

Optimera din trädgårdsbevattning med vår Plastkoppling för PEM-slang 32mm som erbjuder flexibel och säker anslutning. Med dess 3/4-tums invändiga gänga är den perfekt för att ansluta PEM-slang på ett säkert sätt i olika trädgårdsprojekt och bevattningssystem. Slangkopplingen för trädgårdsslang är idealisk för att säkerställa jämn och effektiv vattenförsörjning, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för trädgårdsentusiaster.

Snabb och Enkel Anslutning

Upptäck fördelarna med vår Plastkoppling för PEM-slang Inv gäng 3/4″ 32mm för snabb och enkel anslutning i ditt bevattningssystem. Med dess användarvänliga design och robusta konstruktion är den lätt att installera och integrera i dina trädgårdsinstallationer. Investera i en pålitlig vattenkoppling för PEM-slang för att säkerställa smidig och effektiv vattenhantering i din trädgård eller grönsaksodling.

Robust Konstruktion för PEM-slang

Den robusta konstruktionen hos vår Plastkoppling för PEM-slang 32mm säkerställer långvarig prestanda och säker anslutning av 32 mm PEM-slang. Tillverkad av högkvalitativ plast är den utformad för att möta krävande behov i trädgårdsbevattning och andra vattenhanteringsapplikationer. Vår vattenkoppling för PEM-slang är perfekt för att säkerställa stabil och säker vattenhantering i din trädgård eller grönsaksodling.

Dimensionering med koplingar

Optimera din trädgårdsbevattning med rätt dimensionering av kopplingar för PEM-slang. Vår Plastkoppling för PEM-slang Inv gäng 3/4″ 32mm är idealisk för säker och tillförlitlig anslutning av 32 mm rör, vilket gör den perfekt för trädgårdsbevattning och andra vattenhanteringsapplikationer. Köp plastkopplingen för PEM-slang 32mm online för att dra nytta av dess robusta konstruktion och pålitliga prestanda.

Total vikt inkl förpackning:

77gram

Produkt förpackad:

Ej i förpackning

Produktens Längd:

82mm

Produktens Bredd:

65mm

Produktens Höjd:

65mm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter