Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

PEM-koppling – slang Vinkel 40mm

55,00 kr Inkl. moms

SKU BEV-100-10022 Categories , Tag

10 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

PEM-koppling 40mm för säker bevattning i vinklade installationer. Robust konstruktion för pålitlig prestanda i trädgårds- och kommersiella projekt.

Köp plastkoppling för PEM-slang 40mm

Köp plastkoppling för PEM-slang 40mm

Säker Bevattning med PEM-koppling

Plastkoppling för PEM-slang Vinkel 40mm är en pålitlig lösning för säker bevattning. Denna PEM-koppling är utformad för att skapa en säker och läckagesäker anslutning i en vinkel, vilket är viktigt för att optimera vattenflödet i bevattningssystem. Med denna koppling kan du vara säker på att ditt system fungerar smidigt och effektivt.

Köp plastkoppling för PEM-slang 40mm för att garantera att ditt bevattningssystem är både säkert och effektivt. Denna koppling är idealisk för olika bevattningstillämpningar, från trädgårdsarbete till större landskapsprojekt. Dess robusta design och höga kvalitet säkerställer långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Oavsett om du behöver en pålitlig vattenkoppling för PEM-slang eller en säker lösning för att förbättra ditt bevattningssystem, erbjuder denna vinkelkoppling det perfekta valet för att säkerställa säker och pålitlig bevattning.

Flexibel Användning med Plastkoppling

Plastkoppling för PEM-slang Vinkel 40mm erbjuder flexibel användning för en rad olika bevattningsbehov. Denna koppling är perfekt för att skapa vinklade anslutningar i PEM-slangar, vilket möjliggör optimerad rörlighet och placering av vattnet. Den högkvalitativa plasten garanterar hållbarhet och prestanda.

Använd denna slangkoppling för trädgårdsslang för att säkerställa att ditt bevattningssystem fungerar effektivt. Den flexibla designen gör att den passar i olika applikationer, från enkla trädgårdsprojekt till mer komplexa landskapsinstallationer. Med enkel installation och hög tillförlitlighet är denna plastkoppling ett utmärkt val för alla bevattningssystem.

För trädgårdsägare och landskapsdesigners som söker en pålitlig och flexibel lösning, erbjuder denna plastkoppling för PEM-slang optimal användbarhet. Dess robusta konstruktion och enkla installation gör den till en pålitlig partner i alla typer av bevattningssystem.

Snabb och Enkel Anslutning

Plastkoppling för PEM-slang Vinkel 40mm gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa vinklade anslutningar. Denna koppling är designad för att säkerställa en enkel och problemfri installation, vilket sparar tid och ansträngning vid uppsättning av bevattningssystem. Dess robusta plastkonstruktion garanterar en säker och läckagesäker anslutning.Effektiv PEM-koppling för bevattningssystem gör att du snabbt kan anpassa och optimera ditt system. Denna koppling är idealisk för både nya installationer och reparationer av befintliga system, vilket gör den till ett värdefullt verktyg för alla bevattningsprojekt.Använd denna plastkoppling för att säkerställa en pålitlig och effektiv vattenförsörjning i ditt bevattningssystem. Dess snabba och enkla anslutning samt robusta konstruktion gör den till ett perfekt val för både privata och kommersiella användare.

Robust Konstruktion för PEM-slang

Plastkoppling för PEM-slang Vinkel 40mm är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket ger en robust och hållbar lösning för dina bevattningsbehov. Denna koppling är designad för att motstå påfrestningar och garantera långvarig prestanda, även under krävande förhållanden.Pålitlig vattenkoppling för PEM-slang är avgörande för att säkerställa ett effektivt bevattningssystem. Denna koppling erbjuder en säker och läckagesäker anslutning, vilket minskar risken för vattenförlust och förbättrar systemets totala effektivitet.Den robusta konstruktionen gör denna plastkoppling idealisk för både trädgårds- och kommersiella bevattningssystem. Oavsett om du behöver en koppling för nya installationer eller reparationer, erbjuder denna koppling den hållbarhet och pålitlighet som krävs för att säkerställa optimal prestanda.

Dimensionering med koplingar

Plastkoppling för PEM-slang Vinkel 40mm är noggrant dimensionerad för att passa 40mm PEM-slangar, vilket säkerställer en perfekt och läckagesäker passform. Korrekt dimensionering är avgörande för att säkerställa en säker och effektiv anslutning i ditt bevattningssystem.När du dimensionerar ditt bevattningssystem med denna typ av koppling, är det viktigt att ta hänsyn till flödesbehov och tryckkrav. Plaströrskopplingar för trädgårdsbevattning, som denna vinkelkoppling, gör det enkelt att utöka och anpassa ditt system efter specifika behov, vilket säkerställer att ditt bevattningssystem fungerar smidigt och effektivt.Effektiv dimensionering av ditt bevattningssystem med Plastkoppling för PEM-slang Vinkel 40mm garanterar en säker och hållbar anslutning. Genom att noggrant planera och använda rätt kopplingar kan du optimera ditt bevattningssystem för bästa möjliga prestanda och tillförlitlighet.

Total vikt inkl förpackning:

197gram

Produkt förpackad:

Ej i förpackning

Produktens Längd:

190mm

Produktens Bredd:

70mm

Produktens Höjd:

70mm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter