Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

Vattenventil 1″ 24V DC justerbart flöde

250,00 kr Inkl. moms

SKU BEV-100-10006 Categories , Tag

10 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

Optimera bevattningseffektiviteten med vår Vattenventil 1″” 24V DC. Justerbart flöde för precision i automatiska bevattningssystem.

Vattenventil för automatiskt bevattningssystem

Vattenventil för automatiskt bevattningssystem

Vattenventil med enkel installation

Vår Vattenventil 1″ 24V DC justerbart flöde är utformad för enkel installation och smidig integration i ditt befintliga eller nya bevattningssystem. Med en 1-tums anslutning och justerbar flödeshastighet ger denna ventil optimal flexibilitet för att möta specifika vattenbehov i trädgårdar, grönsaksland eller landskapsprojekt. Den robusta konstruktionen säkerställer långvarig hållbarhet och tillförlitlig prestanda, även under krävande förhållanden.

Smart bevattningsteknik med denna vattenventil

Optimera din bevattning med smart teknologi från vår Vattenventil 1″ 24V DC. Med möjligheten att justera flödeshastigheten kan du skapa effektiva bevattningsscheman som passar dina plants specifika behov. Detta gör det möjligt att maximera bevattningseffektiviteten och minimera vattenförbrukningen, vilket är avgörande för hållbar trädgårdsodling. Integrera enkelt denna ventil i automatiska bevattningssystem för maximal bekvämlighet och precision.

Vattenventil ger automatisk bevattning

Erfarenheten av bekväm och effektiv bevattning förbättras av vår Vattenventil 1″ 24V DC. Med dess 24V DC-drift och förmåga att integreras med smarta bevattningssystem kan denna ventil automatisera vattenflödet baserat på förinställda schema och väderförhållanden. Detta ger inte bara bekvämlighet utan också optimal vård för din trädgård eller grönområde, oavsett om du är hemma eller borta.

Spara vatten med denna vattenventil

Vår Vattenventil 1″ 24V DC är designad för att hjälpa dig spara vatten med precision och effektivitet. Genom att justera flödeshastigheten kan du optimera vattenanvändningen och minska vattenavfallet, vilket är avgörande för hållbar vattenhantering. Denna funktion gör den idealisk för både privata trädgårdar och professionella grönområden där resurshanteringen är viktig.

Vattenventilen med Justerbart flöde

Vår Vattenventil 1″ 24V DC justerbart flöde erbjuder inte bara enkel installation och robust prestanda, utan också möjligheten att finjustera vattenflödet för att möta specifika behov. Med stöd för justeringar i flödeshastighet och enkel integration i automatiska bevattningssystem, är denna ventil det perfekta valet för alla som söker precision och pålitlighet i sin trädgårdsbevattning.

Total vikt inkl förpackning:

530gram

Produkt förpackad:

Ej i förpackning

Produktens Längd:

120mm

Produktens Bredd:

80mm

Produktens Höjd:

145mm

You may also like…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter