Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

Bevattningstimer Bluetooth BEV-100-10005

545,00 kr Inkl. moms

SKU BEV-100-10005 Categories , , , Tag

9 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

Styr trädgårdsbevattningen med vår Bluetooth Bevattningstimer. Skapa anpassade bevattningsscheman för maximal effektivitet.

Bästa vattenspridare för jämn bevattning

Bästa vattenspridare för jämn bevattning

Effektiv Bevattning med denna bevattningstimer

Optimera din trädgårds bevattning med Bevattningstimer Bluetooth BEV-100-10005 som erbjuder avancerad teknik för smidig kontroll via Bluetooth. Denna enhet är perfekt för att säkerställa att din gräsmatta eller trädgård får precis rätt mängd vatten vid rätt tidpunkt. Genom att skapa anpassade bevattningsscheman kan du säkerställa att växterna får optimal vård baserat på deras behov och aktuella väderförhållanden. Detta är den ultimata lösningen för att maximera vatteneffektiviteten och bevara vattenresurserna samtidigt som din trädgård blomstrar.

Skapa Anpassade Bevattningsscheman

Med Bevattningstimer BEV-100-10005 kan du enkelt skapa och anpassa bevattningsscheman direkt från din smartphone. Användare kan definiera exakta bevattningstider och intervaller, vilket är avgörande för att säkerställa en jämn och effektiv vattenfördelning över din trädgård. Detta är idealiskt för både privatpersoner och professionella trädgårdsmästare som vill optimera växttillväxt och hälsa med minimal ansträngning och maximal precision.

Fjärrstyrning av Bevattning

Med stöd för Bluetooth-teknik kan Bevattningstimer BEV-100-10005 fjärrstyras från din mobil eller surfplatta, vilket ger dig flexibilitet att övervaka och justera bevattningsscheman var du än är. Detta är särskilt praktiskt när du inte är hemma men behöver ändra inställningar eller övervaka vattningsaktiviteter. Den enkla och intuitiva appen Smart Life gör det möjligt att hålla koll på din trädgårds bevattning enkelt och effektivt.

Hur fungerar denna bevattningstimer

Bevattningstimer Bluetooth BEV-100-10005 är utformad för enkel installation och användning. Genom att ansluta den till din vattenkran och appen Smart Life kan du snabbt ställa in och kontrollera bevattningstider och frekvenser. Enheten kan programmeras för att starta och stoppa bevattningen enligt dina önskemål, vilket gör den till en pålitlig och användarvänlig lösning för alla trädgårdsentusiaster. Med dess robusta design och pålitliga prestanda kan du vara säker på att din trädgård får den omsorg den förtjänar.

Spara vatten med denna bevattningsdator

Bevattningstimer BEV-100-10005 hjälper dig inte bara att skapa effektiva bevattningsscheman utan också att spara vatten. Genom att anpassa vattningsintervall och mängder efter växtbehov och väderförhållanden kan du minska vattenavfall och bidra till hållbar trädgårdsodling. Den avancerade tekniken möjliggör exakt styrning av vattenförbrukning, vilket är både miljövänligt och kostnadseffektivt på lång sikt.

Total vikt inkl förpackning:

500gram

Produkt förpackad:

Förpackad i kartong

Produktens Längd:

140mm

Produktens Bredd:

125mm

Produktens Höjd:

52mm

You may also like…

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter