Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

3 i 1 Bevattningstimer | Jordsensor | Gateway

Rea

Original price was: 1268,00 kr.Current price is: 1098,00 kr. Inkl. moms

SKU BEV-100-10070 Category
335,00 kr Inkl. moms
598,00 kr Inkl. moms
335,00 kr Inkl. moms

1 in stock

Vi uppskattar om ni delar

Maximera vattenbesparingen med vårt  3 i 1 Bevattningstimer | Jordsensor | GatewayDu anpassar enkelt bevattningen exakt efter växters behov med jordsensor och bevattningstimer.Fjärrstyr allt på distans via Smart Life-appen och slipp stressen på semesternSjälvklart hjälper detta paket dig att spara vatten. 

Smart bevattningssystem med WiFi bevattningstimer och jordsensor

Smart bevattningssystem med WiFi bevattningstimer och jordsensor

Användningsområde för 3 i 1 bevattningspaket

Detta 3 i 1 bevattningssystem med WiFi-ansluten bevattningstimer, jordsensor via Zigbee och integrerad gateway är perfekt för att automatisera och optimera bevattningen i din trädgård eller växthus. Genom att kombinera dessa enheter får du en komplett lösning för att säkerställa att dina växter får rätt mängd vatten och optimala tillväxtförhållanden. Med möjligheten att fjärrstyra via Smart Life-appen ger det dig flexibilitet och bekvämlighet i bevattningen.

Installation av detta bevattningspaket

Installationen av detta 3 i 1 bevattningssystem är enkel och kräver minimal ansträngning. Placera jordsensorn i marken för att övervaka fuktighet och temperatur, anslut den till gatewayen via Zigbee och placera gatewayen i ett eluttag för WiFi-anslutning. Ladda ner och konfigurera Smart Life-appen för att få full kontroll över dina bevattningstider och inställningar direkt från din smartphone. Det är ett snabbt och effektivt sätt att börja njuta av fördelarna med ett smart bevattningssystem.

Automatisk bevattning med detta 3 i 1 bevattningspaket

Med detta 3 i 1 bevattningssystem behöver du inte längre oroa dig för manuell bevattning. Bevattningstimern kan programmeras för att automatisera bevattningen enligt dina önskemål och behov. Sensorn för jordfuktighet övervakar kontinuerligt markens tillstånd och aktiverar bevattning automatiskt när fuktnivån sjunker under det optimala. Det är en effektiv lösning för att säkerställa att dina växter får rätt mängd vatten vid rätt tidpunkt, vilket leder till friskare och mer frodiga växter.

Vattena ditt växthus automatiskt

Med det här 3 i 1 bevattningssystemet kan du effektivt bevattning ditt växthus automatiskt och hålla dina växter i toppskick. Den integrerade jordsensorn övervakar kontinuerligt markfuktigheten och temperaturen, vilket säkerställer att dina växter alltid har optimala odlingsförhållanden. Genom att använda Smart Life-appen kan du fjärrstyra bevattningen och skapa skräddarsydda scheman som passar dina specifika växthusbehov. Det är ett bekvämt och effektivt sätt att maximera växttillväxten och skapa en hälsosam miljö för dina grödor.

Tillbehör till 3 i 1 bevattningspaket

För att ytterligare förbättra funktionaliteten i ditt 3 i 1 bevattningssystem kan du överväga kompletterande tillbehör som passar dina behov och trädgårdsdesign. Det kan inkludera extra jordsensorer för att täcka större ytor eller fler Zigbee-kompatibla enheter för att utöka ditt smarta hem-ekosystem. Dessa tillbehör ger dig möjlighet att skräddarsy ditt bevattningssystem efter din trädgårdsplanering och säkerställa att varje del av din trädgård får rätt mängd vatten vid rätt tidpunkt.

Total vikt inkl förpackning:

156gram

Produktens vikt:

125gram

Produkt förpackad:

Förpackad i kartong

Produktens Längd:

195mm

Produktens Bredd:

50mm

Produktens Höjd:

50mm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter