Svenskt lager

Fri frakt över 700kr

Betala med Klarna

Fjärrströmbrytare med Wifi

159,00 kr Inkl. moms

SKU KONT-100-10014 Categories , Tag

38 in stock (can be backordered)

Vi uppskattar om ni delar

Fjärrströmbrytare monteras i vägguttag Ansluts direkt till Wifi Styrs enkelt med Smart Life appen

Fjärrströmbrytare för smarta hem

Fjärrströmbrytare för smarta hem

Användningsområde för en fjärrströmbrytare

Fjärrströmbrytaren med Wifi ger dig möjlighet att enkelt göra dina befintliga eluttag smarta och styra dem från din smartphone eller smarta hem-enheter som Google Home och Amazon Alexa. Perfekt för att automatisera belysning, elektronik och andra apparater i ditt hem. Du kan även övervaka strömförbrukningen i realtid och skapa scenarier för att automatisera ditt hem och spara energi.

Installation av en Smart Plug

Att installera din fjärrströmbrytare är enkelt och kräver ingen avancerad teknisk kunskap. Koppla bara in den i ditt befintliga eluttag, ladda ner Smart Life-appen och följ de enkla stegen för att ansluta den till ditt wifi-nätverk. På så sätt kan du snabbt börja styra och övervaka dina enheter var du än är.

Fjärråtkomst av fjärrströmbrytare

Med fjärråtkomst via Smart Life-appen kan du styra dina anslutna enheter från vilken plats som helst med en internetanslutning. Oavsett om du är på jobbet, på semester eller bara i ett annat rum i ditt hem, ger fjärrströmbrytaren dig flexibiliteten att slå på eller stänga av belysning, apparater och andra elektronikenheter med en enkel knapptryckning på din smartphone.

Styra Fjärrströmbrytare med Google och Alexa

Integrera din fjärrströmbrytare med dina favorit röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa för en ännu mer bekväm upplevelse. Använd röstkommandon för att kontrollera lampor, kaffemaskiner, och andra enheter som är anslutna till din smart plug. Detta gör det möjligt för dig att styra ditt hem handsfree och lägga till en extra nivå av bekvämlighet i din vardag.

Mäta ström med Smart Plug

Med inbyggd energimätning kan du övervaka och analysera strömförbrukningen för de enheter som är anslutna till din smarta kontakt. Detta ger dig insikter om hur mycket energi varje enhet förbrukar, vilket kan hjälpa dig att fatta informerade beslut för att minska energikostnader och förbättra effektiviteten i ditt hem.

Total vikt inkl förpackning:

60gram

Produktens vikt:

54gram

Produkt förpackad:

Förpackad i kartong

Produktens Längd:

75mm

Produktens Bredd:

50mm

Produktens Höjd:

50mm

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips, råd och inspiration för alla smarta hem & trädgårdsvänner.

* obligatoriskt

Ni kommer få ett email skickat till er som ni måste bekräfta.

OBS. Har ni inte fått ett mail inom 10min så kolla så det inte fastnat i ert Spam-filter